Ozeni se Cetvratak, 2024-04-18, 4:56 AM
Welcome Gost | RSS
Site menu

Kategorije
Lepota i Zdravlje [2]
Ljubav i Seks [5]
Lekovite biljke [0]
Vicevi - SmS [0]
Tracevi [0]

Mini cat
200

Anketa
Kako ocenjujete sajt
Ukupno odgovora: 2

Statistika

Na sajtu je trenutno: 1
Gost 1
Clanova 0

Populano

Main » 2010 » Januar » 10 » VEZIVANJE STA JE TO
2:27 PM
VEZIVANJE STA JE TO
Vezivanje - šta je to? 

Isuviše često čujemo da muškarci ne podnose vezivanje i kako ih plaši i sama pomisao na ozbiljnu vezu. No, znate li šta zaista misle kada se već odluče na takav korak? 

Ne pitaj me da li mi se više dopada ova ili ona haljina, niti koje bi cipele trebalo da obuješ. Ovo je situacija u kojoj, šta god rekao, gubim. Radije bih gledao TV dok se ti ne spremiš. 

Ići ću sa tobom kad god budeš želela da kupiš garderobu, samo me nemoj zvati da gledamo izloge. 

Ako sam već spomenuo da je mom prijatelju dopušteno da radi neke stvari, nema potrebe da zoveš njegovu devojku/ženu i da razgovarate o tome. 

Ukoliko ti se ne dopada kako vozim, zatvori oči. Bio bih ti zaista zahvalan kada bi prestala da me upozoravaš tim neartikulisanim uzvicima. Još uvek nisam nikog udario, a ako se to i dogodi - biće tvoja krivica. 

Kad ti treba pomoć oko pranja veša, više sam nego voljan da ga prenesem iz sobe do kupatila. Mislim da je to pola posla, pa mirne duše mogu da se vratim na trosed. 

Ako želiš da spustim poklopac na šolji kad god završim, onda ti treba da ga podigneš kad god završiš. Jedino je to pošteno. Prestani da me maltretiraš što sam promašio šolju. Šta očekuješ od organa koji ima svoju svest? 

Reci mi šta želiš da nosim pre nego što se obučem. Ne zaboravi da meni treba maksimalno deset minuta, ma kakva prilika bila u pitanju. Na kraju krajeva, ja se samo oblačim - ne spremam se. 

Nemoj tražiti da nabavljam ženske proizvode. Uvek pretpostavi da ću doneti pogrešnu stvar. 

Pod je sasvim prihvatljiv za odlaganje garderobe. 

Kad gledam TV, grljenje je uvek sjajno, jer tako mogu da vidim ekran. Ljubljenje dolazi u obzir samo za vreme reklama ili tajmauta. U tom periodu možeš i da me pitaš šta god hoćeš; veće su šanse da ćeš odmah dobiti odgovor. 

Ako gledamo tvoje emisije i promenim kanal u toku reklama, nemoj me terati da ponovo uključim isti kanal. Uvek znam da procenim koliko traju reklame. Takođe, kad surfujem po kanalima, ne traži da se vratim na neki od njih - uvek ih preskočim s razlogom. 

Kad vičeš na mene po kući, to mi zvuči baš kao buka mase na stadionu. Dakle, ne ignorišem te.
Category: Ljubav i Seks | Views: 1204 | Added by: 007 | Tags: veza, flert | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Login forma

Pretrazi

Kalendar
«  Januar 2010  »
NePoUtSrCePeSu
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Arhiva

Prijatelji
  • Create your own site

  • Copyright ozenise.ucoz.net © 2024Website builderuCoz